torsdag 18 december 2008

Tripp Trapp

Jag har ju tidigare berättat om mina införskaffade Tripp Trapp-stolar och hur jag slipat och lackat dem etc......utlovat foto och så.
Detta har ju inte införlivats men nu kommer det!
Idag kände jag att jag att jag försummat mitt hem under denna tiden med hårdpluggande så jag tog och sydde varsin dyna till stolarna som har varit något jag funderat på att göra sedan lääääänge och resultatet blev kanon!



(notera de tända ljusen i bakgrunden, det är tydligen sådana "extras" man lägger på här i bloggvärlden för att öka på känslan av idyll)


och här står stolarna som de ska vid bordet.

Back on track!!

Efter ett långt uppehåll ska jag nu försöka underhålla min blogg, jag vill ju inte bli något som bara ligger och skräpar där ute i cyberspace...

Lite uppdateringar sedan sist, vart sak man börja, jag har suttit framför datorn och slitit med skolarbete varje kväll/natt de senaste 3 veckorna, när Bob kommit hem och barnen är lagda så har jag satt igång. Jag får väl lite skylla mej själv, detta är ju helt och hållet självvalt. Uppgiften har varit att man i grupp om 3 skulle göra alla verifikationer och ett bokslut med påföljande årsredovisning för ett fiktivt företag.

Jag sällade mig till en distansgrupp och efter 2 veckor, utan att vi kommit ngn vart, hoppade en av dem av, hon hade blivit uppsagd och rådd av arbetsförmedlingen att inte studera samtidigt som man har a-kassa. Jag tycker personligen att det verkar knäppt, hittar man inget jobb måste ju ändå chanserna öka med vidareutbildning.
Så då var vi bara 2....
men jag kände mig ensam in den relationen, enbart en envägskommunikation så jag avslutade den(festligt att man kan få det att låta som en kärleksrelation) så därefter fick jag verkligen känna på att jag lever.
Nu är den inlämnad och nästa uppgift tar vid, att göra en revision på en annan grupp´s arbete. Sedan är det tenta 12 januari.......

Jag funderar allvarligt på att inte fortsätta nästa termin, detta tar helt klart för mycket tid i anspråk för att vara värt det och dessutom är det denna kursen som nu varit den jag från allra första början ville åt.

måndag 8 december 2008

Slutat blogga.....?

NEJ, men jag har alldeles för mycket i skolan för att hinna med, återkommer inom kort. Sluta inte titta in till min blogg....

måndag 1 december 2008

Träningen

Ja då har träningskortet varit aktiverat i 4 veckor och jag har i genomsnitt tränat 2 ggr i veckan, jättenöjd med det faktiskt! Målet är ju 3 ggr men det har jag bara lyckats med en vecka, men det är inte helt lätt att få det att gå ihop när jag ska träna 3 ggr, jag har ju kören en kväll oxå......en får vá nöjd med det lilla.