tisdag 11 november 2008

Bakont....

Det var några dagar sedan sist och kanske beror det på att jag har så jäkla ont i rumpan. Testade på spinning igår på gymmet och jag har haft svårt att sitta avslappnat hela dagen idag. Dessutom körde jag så hårt att jag mådde illa och faktiskt trodde att jag skulle svimma. Nåja jag cyklade nog långsammast av alla i salen men med mina mått mätta körde jag hårt, dessutom hade instruktören faslig koll på mej och sa till när han såg att jag inte drog åt växeln så det blev trögare.....och han såg VARJE maskning så det var bara att lyda.




Frasse har kommit in i familjen bra tycker jag, han är en jättemysig katt, orädd och kelig. Precis en sån katt som vi ville ha!


Tarzan börjr mjukna oxå, fast han har inte släppt alla spärrar än....men han är leksugen, det ser jag!

Fast vem vet han kanske har insett den extrema storleksskillnaden och avvaktar lite för därför..


Imorgon är de James Bond och Qantum of Solace som gäller, en kollega bjöd med mig och jag blev så glad att hon tänkte på mej! Alldeles för långt mellan given på den fronten. Kollade på Casino Royale igår eftersom den nya filmen är en direkt uppföljare och jag tyckte den var RIKTIGT bra, fast det är ju alla James Bond iofs, så jag har höga föväntningar på denna.

Inga kommentarer: