måndag 26 oktober 2009

Ritz får vänta...

Vi åker och shoppar istället, tar det lite lugnt, lämnar barnen hemma.

Igår på shoppingcentret var det en kvinna som sa till oss att Mollie visade magen och skulle skyla sig. Ni vet nog att de är lite pryda i detta landet (burkavarning) och vi får skyla bara axlar, så jeans/kjol linne och tröja är kutym här oavsett 35 grader eller inte. Fast ac:n går på högvarv så det är i det närmaste kallt inomhus. Men att ge sig på ett barn är väl att ta i....

uppdaterat 15.30...

pengarna rinner iväg........

uppdaterat på kvällen...

Japp, här kommer dagens shoppingresultat.


Tråkigt(?) nog handlade jag på Zara, HM och Massimo Dutti som alla finns i Sverige, varför är det så? (kanske för att man har spenderarbrallorna på sig på semestern...) Vi var på ett shoppingcenter som var ganska fräckt, det skulle efterlikna venedig med gondoler och allt.

Efter mycket dividerande om hur vi skall lägga upp resten av min vistelse här, det är mycket som skall hinnas med så tog vi en taxi till Sheraton tll deras restaurang och avnjöt en god middag på deras uteservering. Vi åt båda fiskspett(fast utan spett), mycket smarrigt. Till det lite bubbel och en skön utsikt.
Imorgon ska jag ner på Souq:en på förmiddagen, sedan blir det fyrhjuling i öknen och inhemsk middag på kvällen. Iaf så som det ser ut nu, planer är till för att ändras på....dagens skylt, festlig eller hur!?!

1 kommentar:

ingela la la sa...

Ja, nu har du ju en massa saker att ha på dig :)